*De Berkel

Horeca bedrijfskleding voor koks en bedienend personeel
Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf. Met name in de horeca geeft een nette en vriendelijke uitstraling van de medewerkers een goed gevoel bij de gasten. Passende horeca bedrijfskleding van de bediening is daarvan een wezenlijk onderdeel.
Daarnaast dient de kokskleding uiteraard functioneel en beschermend te zijn. De horeca bedrijfskleding van De Berkel is geschikt voor zowel de dagelijkse professionele werkzaamheden als voor koks en bedienend personeel op hotelscholen en horeca opleidingen.
Voor bedrijfskleding in het hogere segment kunnen wij u een uitgebreide collectie horeca bedrijfskleding onder het merk Robini aanbieden.

www.deberkel.nl

*Greiff

 In de gastronomie en het hotelwezen moet eenvoudig alles kloppen, dus ook de kleding.
Deze dient niet alleen smaakvol en modieus te zijn, maar ook op gebied van kwaliteit en comfort aan alle eisen te voldoen.
Dit geldt voor grote hotels en restaurants maar ook in productiekeukens.
GASTRO MODA van GREIFF is precies hiervoor ontwikkeld!
De verschillende CUISINE collecties bieden u alle eigenschappen waaraan kleding dient te voldoen bij inzet in een zwaar belastende omgeving als de keuken.
De collecties SERVICE en BISTRO garanderen een stijlvolle en professionele uitstraling.
GASTRO MODA van GREIFF overtuigt door uitstraling, de hoogwaardige afwerking en uitstekende onderhoudseigenschappen en daarnaast ook nog veel keuze.

www.greiff.de